Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Prof. Kerryn Phelps
"Nigdy w mojej karierze nie widziałem tak wielu młodych ludzi poddawanych badaniu MRI serca. Są ludzie z uszkodzeniem serca, zapaleniem mięśnia sercowego, mieli problemy z sercem."
Australijczycy są w szoku po tym, jak z cenzurowanego segmentu 7News " Po COVID " pojawiło się więcej nagrań, o których pisałem tutaj i tutaj . Tym razem mamy pełne, niepokojące oświadczenia byłej prezes Australijskiego Stowarzyszenia Medycznego , największej organizacji zawodowej lekarzy w Australii, profesor Kerryn Phelps, w odpowiedzi na pytanie prezentera Michaela Ushera: "Czy można się czegoś nauczyć od ludzi, którzy czy miałyście skutki uboczne, które oboje szczegółowo opisaliście?"
W nagraniu Phelps obnaża niepokojący wzrost skutków ubocznych szczepionek mRNA oraz rażące zaniedbania zarówno rządu, jak i firm farmaceutycznych w rozwiązaniu tych problemów."To znaczy, nigdy w mojej karierze nie widziałem tak wielu młodych ludzi poddawanych rezonansowi magnetycznemu serca. Są ludzie z uszkodzeniem serca, zapaleniem mięśnia sercowego, problemami z sercem, problemami żołądkowo-jelitowymi i dysautonomią.''
Czytaj więcej https://www.mistrzfoliarstwa.pl/l/serce-mrna/
Strony: 1