WWW.MISTRZFOLIARSTWA.PL

Elitarne Foliarskie Stowarzyszenie Obudzonych

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2024-09-01 15:45:00

MF777
Administrator
Liczba postów: 25
WindowsFirefox 129.0

Czy mRNA uszkadza serce?

Prof. Kerryn Phelps

"Nigdy w mojej karierze nie widziałem tak wielu młodych ludzi poddawanych badaniu MRI serca. Są ludzie z uszkodzeniem serca, zapaleniem mięśnia sercowego, mieli problemy z sercem."

Australijczycy są w szoku po tym, jak z cenzurowanego segmentu 7News " Po COVID " pojawiło się więcej nagrań, o których pisałem tutaj i tutaj . Tym razem mamy pełne, niepokojące oświadczenia byłej prezes Australijskiego Stowarzyszenia Medycznego , największej organizacji zawodowej lekarzy w Australii, profesor Kerryn Phelps, w odpowiedzi na pytanie prezentera Michaela Ushera: "Czy można się czegoś nauczyć od ludzi, którzy czy miałyście skutki uboczne, które oboje szczegółowo opisaliście?"
W nagraniu Phelps obnaża niepokojący wzrost skutków ubocznych szczepionek mRNA oraz rażące zaniedbania zarówno rządu, jak i firm farmaceutycznych w rozwiązaniu tych problemów."To znaczy, nigdy w mojej karierze nie widziałem tak wielu młodych ludzi poddawanych rezonansowi magnetycznemu serca. Są ludzie z uszkodzeniem serca, zapaleniem mięśnia sercowego, problemami z sercem, problemami żołądkowo-jelitowymi i dysautonomią.''

Czytaj więcej https://www.mistrzfoliarstwa.pl/l/serce-mrna/

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Postaw mi kawę na buycoffee.to

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
haikyuu - frozenfox - zkbih - itsmylife - naryby